сряда, 6 юли 2016 г.

Перлените бижута се завръщат

Можем спокойно да кажем, че перлените бижута се завръщат. Тези красиви украшения почертават по особено очарователен начин женствеността и придават по-чувствен вид, а някои типове жени са просто създадени за тях. Перлите принадлежат на всички жени, но не всяка жена има гривна от перли. Перлата всъщност е скъпоценност, затова се комбинира с жълто и бяло злато, както и с платина. Материалът, с който се допълва бижуто, не бива да доминира над перлата. Има специфики и при изработката. Най-напред се прави корпусът на
гривни от перли
декорацията, излъсква се и накрая се поставя перлата. Добре е перлените накити да се изработват на дневна светлина, за да може авторът им да вижда блясъка. Именно затова гривните от перли са много красиви и изкушаващи.

Органичният произход на перлата предопределя по-нататъшното съхранение на бижуто. Перлата не трябва да влиза в контакт с химически вещества, за да не унищожат нейната повърхност и блясък. Жената трябва да се гримира, да се напарфюмира, да си направи косата и чак след това да се украси с перли. И който има истински, е желателно да ги носи, за да не изсъхнат. Контактът с телесната влага ги съживява, но това не значи, че трябва да се...спортува с перлени накити. Тогава изпотяването е прекомерно, а голямата влажност не влияе добре на перлите. Да, истинските перли са капризни - нуждаят се от умерена влага. Как тогава да бъдат съхранявани? В копринена кърпичка, поставена в трезор, в който има чаша вода.

Перлите не са само за жени на средна възраст и нагоре. Не, те подхождат на всички дами. Просто трябва да изберете този стил бижута, които са подходящи за вас самата. Перличките са и за момичета, разбира се, не за такива, които още ходят на детска градина. Но обърнете внимание - дори мъжът може да носи интересен пръстен с перли!

Перлените накити не са само за балове и театрални премиери. Те са подходящи и за ежедневието. Чудесно е да ги има сред аксесоарите на всяка жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар