четвъртък, 16 юни 2016 г.

Розовия кварц и приятелството

Замисляли ли сте се защо розовия кварц е толкова красив и привлекателен?

За мнозина той е красив, за други мистично привлекателен. Това е камъкът на приятелството и любовта. Този камък привлича положителните качества на хората, дава спокойствие и увереност, и предразполага хората към искрено и приятно общуване.

Ако се чудите защо розовия кварц има подобни качества, това е защото той е най-важният кристал за сърцето и сърдечната чакра. Той просто ни докосва и премахва лошите емоции, натрупани от сивото ежедневие. Той помага при стрес, като отваря сетивата на човек към доброто и красивото и така подобрява емоционалното ни състояние. Ние хората се влияем много от свои и чужди емоции. И понякога чуждите емоции могат да ни завладеят, освен ако не си помогнем с един силен помощник и много красив кристал - розов кварц.

Розовият кварц се свързва с много зодиакални знаци. На практика е подходящ е за хората от всички зодии, но най-силно влияние има над Везни, Овен, Риби и Телец.

Гривните, обеците и изобщо бижутата, които съдържат розов кварц се отличават с красотата на кристала и дамите много го харесват. Подходящ е за добър и искрен подарък и не случайно е наречен най-добрия лечител на душата и емоциите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар