неделя, 5 юни 2016 г.

Магията на гривните от полускъпоценни камъни

Много от вас са виждали гривни по витрините, които изглеждат не точно като скъпите бижута, а цените им са в пъти по-малки. И въпреки това, изглеждат забележително и се набиват на очи с естествена красота и хармония. Да, това не е шега. Това са гривни от полускъпоценни камъни, кристали, минерали. Те притежават особен чар и магия, а хората ги купуват, защото имат особено излъчване. Ние от бутик Ален Мак подбираме и подреждаме всяка гривна по специален начин, защото дизайнера ни работи с лекота и чувство. Просто е създаден за тази работа и гривните се получават хармонични и интересни. И не на последно място: цените на гривните са между 12 и 25 лв, нищо общо със скъпите златни бижута, накити, ланци и други станали тривиални украшения. Шарените гривни винаги се откроявят.
Гривна с цитрин и турмалинов кварц
Невероятния избор от камъни: кварц, аквамарин, жадеит, цитрин, опушен кварц, розов кварц, ахат, опал, малахит, лилав ахат, планински кристал, червен корал, турмалин, червен яспис, турмалинов кварц, содалит, слънчев камък, хризокола и още много други, ни дава много варианти да направим уникални и неповторими бижута.

Чудите се дали можете да купите само за себе си или за подарък. Нищо по-лесно от това да изберете гривна за подарък на ваш позат по зодията му или чертите на характера, или по-това какво обича, иска или се стреми. Има гривни за пари, гривни за любов, гривни за приятелство, гривни за щастие, гривни за гореще емоции и много други. Можете направо да купите гривната и да я подарите на вашия близък човек или приятел, или да закупите ваучер и да му дадете да си избере сам гривна или друго украшение.

Това сме ние - бутик Ален Мак. Стараем се клиентите ни да са доволни и да харесат и ценят нашите гривни, изработени с много любов и желание.
Запоменете! Когато нещо се прави с желание и любов, то носи само радост и усмивки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар