четвъртък, 21 юли 2016 г.

Гривни от естествени камъни

За разлика от скъпите бижута със скъпоценните камъни, чието масово търсене намалява по-евтините украшения с полускъпоценни камъни се оказват все по търсени. Защо е така? Много бижутери и хора в бизнеса със скъпоценности си задават този въпрос. Отговорът е много простичък: кичът вече не е на мода, а и практическата страна на бижутата от кристали и минерали е много по-добра. Те са по-ефектни като положително влияние, лечение, успокоение и са много по-шарени и уникални. Всички гривни от естествени камъни са уникални понеже се комбинират много минерали, кристали в различни нюанси и големини.
Гривна от естествени камъни
Аранжирането им и възможностите за комбиниране са много повече, първо поради големия брой различни естествени камъни и второ поради голямото разнообразие от цветове, размери и обработка. Камъкът може да бъде необработен, като чипс, идеално заоблен, фасетиран, матиран и др. Големините пък варират от чипс(няколко размера), 4мм, 6мм, 8мм, 10мм, 12мм или дори повече. Естествено, колко по-голям е размера, цената е по-голяма. Същото важи и за обработката: колкото по-обработен е камъка, толкова е по-скъп. Например бижутата с фасетирани камъни са по-скъпи.

За дизайнерите на бутик Ален Мак е много важно комбинацията от цветове на съответните камъни да е в идеално съотношение, за да се получи красива и уникална гривна. Идеята е, когато си купите бижу то винаги да ви изглежда красиво и да ви радва, а не да е просто с произволно накичени мъниста, за да се получи просто шарена гривна. Ако се вгледате внимателно в нашите снимки, ще забележите много добра естествена симетрия в камъните и цветовете, която е близко до природната подредба. Всичко, което е близо до природата ни кара да се чувстваме живи, жизнерадостни и бодри. Не е ли това целта ни? Затова и нашия символ е аления мак, който наподобява и символизира чиста красота и невинна любов.

Ние не просто правим бижута от естествени камъни за продажба, ние правим уникални гривни, за да бъдете доволни и да изпитвате постоянно приятно вдъхновение от покупката. По този начин много от нашите клиенти ни препоръчват на приятели и близки, харесват и споделят публикациите ни в страницата във Фейсбук за гривни от естествени камъни, а също в страницата в Гугъл + за гривни и бижута.

Няма коментари:

Публикуване на коментар